Saturday, December 22, 2012

Sună ieftin în România – pe fix si pe mobil

„Fii aproape de cei dragi!" este motoul unei oferte excelente de a suna acasă la preţuri cele mai avantajoase (în trecut am folosit Google Voice, dar este mult mai scump către România): Logo-ul serviciului CallRomânia
  • pe număr fix: 1 cent / min
  • pe număr mobil: 2,5 cent / min
  • SMS: 4 cent
Serviciul callRomânia poate fi folosit fără abonament şi taxarea se face la secundă (1/1). Nu se percepe o taxă de apel (cum este cazul la Lebara sau Skype).

Se poate alege gratuit un număr din România la care se poate fi apelat de cei dragi la tarif national. Nu se plăteşte nimic pentru a fi apelat pe numărul callRomania.

Poţi testa acest serviciu gratuit şi fără risk. La înregistrare primeşti gratuit un credit de 0,10€ (nu este mult dar ajunge pentru un test). Sunt necesari doar trei paşi simpli:
  1. Înregistrează-te pe situl https://www.callromania.ro (foloseşte acest link securizat prin https:// ca datele tale să rămâne confidenţiale). Trebuie furnizat numai numele, o adresă de email şi o parolă (nu sunt necesare alte date; nici mai târziu; o discreţie plăcută).
  2. Deschide emailul ce primeşti de la Echipa callRomânia şi fă click pe linkul pentru activarea contului.
  3. Alegeţi numărul dorit.
Acum poţi suna ieftin numărul dorit direct de pe pagina principală. Sperăm că acest serviciu ne rămâne mult timp. Dacă preferi să foloseşti acest serviciu de pe telefonul tău, de pe tabletă sau cu ajutorul unui soft phone pe calculator găseşti informaţii pe pagina principală cum le poţi configura.

Trimite un email cu noul tău număr de telefon şi linkul la acest serviciu la prietenii tăi: https://www.callromania.ro/?rk=40333fd6be

[Update 25.11.2015: Tarifele au fost actualizate]

No comments:

Post a Comment